Contact

De Gentsche Poort B.V.

Gentsestraat 94

4521 AN Biervliet

E-mail: info@degentschepoort.nl

Tel. +31(0) 115 481 262

KvK nummer: 78456282

 

Realisatie website: 

Hademax - Barendrecht

Locatie

 

Welkom bij familiehotel De Gentsche Poort

Hotel in Biervliet, Zeeuws Vlaanderen

 

Hotel de Gentsche Poort is een familiehotel , gelegen aan de rand van het landelijk gelegen Biervliet in de gemeente Terneuzen. Het hotel beschikt over compleet ingerichte kamers met flatscreen TV, bureau en een zitgelegenheid. Tevens beschikken alle kamers over eigen badkamers met douche. U kunt gratis gebruik maken van WIFI.

 

’s Avonds serveren wij in het restaurant op werkdagen een huiselijk dagmenu, weekenden en vakantiedagen serveren wij een dagmenu of dagschotel voor onze hotelgasten. Bereid met streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten, reserveren is gewenst.

 

De Bar en het tuin terras bieden een gezellige omgeving om na een lange dag heerlijk te ontspannen en te genieten van een drankje. In de omgeving van Biervliet ligt het Zeeuws Vlaamse Noordzee strand met gemiddeld 150 uur méér zon! Ook is de regio ideaal voor de fiets- en wandelliefhebbers met vele verschillende fietsroutes.

 

 

Wij verwelkomen u graag in ons hotel,

Familie van Harn

 

Heeft u ons hotel gevonden bij een boeking website? Boek uw verblijf rechtstreeks bij ons en BESPAAR UW RESERVERINGSKOSTEN!

Basisprijs Eenpersoonskamer
incl. ontbijt per nacht

€76,-

Basisprijs Tweepersoonskamer
incl. ontbijt per nacht

€102,-

Prijzen kunnen in weekenden en in het hoogseizoen afwijken van de basisprijzen.

Faciliteiten en extra informatie

Faciliteiten 
 
24/7 receptie (bereikbaar)
Rookvrije kamers
Gratis WiFi
Terras / Tuin
Mindervalide toilet
Auto laadpaal
 
Ontbijtbuffet
Gratis parkeren
 
 
Ligging 
 
3 km van natuurgebied de Braakman
18 km van het strand
18 km van Terneuzen
30 km van Gent
55 km van Brugge
62 km van Antwerpen
Accommodatie
 
Hotel
Restaurant
Bar
Terras

Gezien de huidige omstandigheden in de strijd tegen het covid-19 virus doen wij ons uiterste best om lokale en landelijke maatregelen en richtlijnen op te volgen. Deze zijn er voor uw en onze gezondheid en om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo dienen wij u te vragen of u gezondheidsklachten heeft zoals verkoudheid en/of griepklachten? Wij vragen u om hierin uw eigen verantwoording te nemen mocht dit het geval zijn bij incheck.

Bij aankomst en betreden van het hotel vragen wij u om gebruik te maken van de medische desinfectie handgel, gesitueerd bij de ingang van het hotel. Daarnaast serveren wij het ontbijt in onze restaurantruimte waarbij de tafels ruimer zijn opgesteld, er een afzonderlijk buffet ruimte is gecreëerd met één richting verkeer. Bij drukte zullen wij u vragen een ontbijt tijd te reserveren om zo te voorkomen dat te veel gasten te gelijk aanwezig kunnen zijn. Wij verzorgen, conform richtlijnen van de horecabranche, wel bediening aan tafel (serveren en afruimen). Wij zijn ons bewust van de verscherpte hygiëne maatregelen (extra handwassen) en nemen deze in acht, gezien de omvang van ons familiebedrijf zijn wij zelf de personen die uw maaltijden bereiden en serveren.

Wij serveren in ons restaurant, enkel voor onze eigen hotelgasten, een dagmenu waarvoor u kunt reserveren. Uiteraard is de capaciteit beperkt om ook hierin aan de richtlijnen te voldoen en voor uw eigen comfort.